ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

13.09.2023 11:00:00

Онлайн-засідання

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

1. Про проект Постанови Верховної Ради України "Про Звернення Верховної Ради України до міжнародних організацій, парламентських асамблей, урядів та парламентів іноземних держав у зв'язку з проведенням Російською Федерацією незаконних виборів на тимчасово окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей України.

 

 

 

 

Міжпарламентська співпраця

2. Перспективи міжпарламентської співпраці та парламентської дипломатії в умовах обмежень виїзду народних депутатів України за кордон.

 

 

3. Про візити делегацій Комітету до Німеччини, США, Сполученого Королівства та Франції, а також до Європейських інституцій (м.Брюссель).

 

 

4. Про зміни в керівному складі депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Федеративною Республікою Бразилія.

 

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

5. Проект Закону про приєднання України до Розширеної часткової угоди про Реєстр збитків, завданих агресією Російської Федерації проти України (р. № 0225, Зеленський Володимир Олександрович).

Міжпарламентська співпраця

6. Про формування депутатської групи Верховної Ради України з міжпарламентських зв'язків з Державою Лівія.

 

 

7. Про внесення змін до Орієнтовного плану міжнародних обмінів Верховної Ради України на 2023 рік.

8. Про обрання координатора з проведення організаційних зборів депутатської групи ВРУ з міжпарламентських зв’язків з Республікою Ісландія.

 

 

 

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку